Дарители България

Дарители България“ е платформа, която обединява различни благотворителни кампании на едно място. Тук можете както да направите дарение, така и да потърсите подкрепа.

На https://dariteli.bg можете да се обърнете към хората, които имат желание да бъдат полезни и да Ви помогнат в борбата с болестта, а ние ще помогнем за разпространяването на молбата Ви.

Ако пък желаете да станете дарител, тук можете да откриете актуалните ни кампании и да изберете онази, за която искате да направите дарение.

Платформата ни има една-единствена цел: да подпомага онези, които се нуждаят от финансова и от морална подкрепа.

Нашата печалба е в това, да довеждаме кампаниите докрай и да успяваме да радваме всички онези, за здравето на които се опитваме да се борим.

За да можем да развиваме „Дарители България“ и за да можем да помагаме на възможно най-много хора, разчитаме на спонсори и на рекламни карета в сайта. Това е начинът, по който съществуваме. Затова не взимаме дори и стотинка от направените дарения по кампаниите.

Пълната прозрачност при управлението на дарените суми е приоритет за нас, затова актуализираме и публикуваме всеки дарен, и сътветно, използван лев, за всяка една кампания на платформата ни.

Други Уеб сайтове

Апартмент Строй

“Апартмент Строй” ЕООД е създадена през 2011 год. с основна дейност инвестиране и реализация на жили...

Център Проджект Лаб

Център за образование, наука и култура Проджект Лаб се намира в реновирана и модернизирана сграда, е...

Desislavahristova.com

Desislavahristova.com - Психолог - опция за закупуване и генериране на ваучери.

Dressageidol.com

Модерна платформа която предлага онлайн дресаж, планове и състезания.