Модул продукти и услуги

В наличност Референция: products_count
30.00 лв.
Интеграцията на този модул ще Ви позволи да предлагате Вашите продукти и услуги.
Поръчки и консултации по телефон от 9:00 ч. до 18:00 ч.

Код на продукта - -1 , Телефон - 0879352279

Интеграцията на този модул е изключително полезна функционалност, която ще ви даде възможност да предлагате своите продукти и услуги по по-ефективен начин. С тази интеграция, ще можете да улесните потребителите си в процеса на намиране и покупка на вашия асортимент от продукти и услуги.

С помощта на този модул, ще можете да предоставите на вашата аудитория обширна информация за вашия бизнес и какви продукти или услуги предлагате. Можете да създадете детайлни списъци с продукти, каталози или онлайн магазини, където клиентите могат да преглеждат и избират от разнообразието от стоки, които предлагате.

Този модул ще ви позволи да настройвате подробни описания и снимки на всеки отделен продукт или услуга, за да осигурите на потребителите ясна представа за тяхната функционалност, предимства и качество. Можете да добавяте спецификации, размери, цветове, цени и други важни детайли, които ще помогнат на клиентите да направят информиран избор.

Освен предлагането на информация за продуктите и услугите си, този модул ще ви даде възможността да приемате поръчки и плащания онлайн. Ще имате възможност да интегрирате сигурни и удобни платежни системи, които да улеснят процеса на плащане за вашите клиенти. Това ще им осигури удобство и доверие, когато се отнася до покупката на продукти или услуги от вас.

Покажи повече Покажи по-малко